Najave

Svi znamo da su moto defilei sastavni dio moto susreta i da se na njima bajkeri provozaju kroz mjesto u koje su stigli na moto susret u organizaciji nekog moto kluba. Defilei su dugi uglavnom par kilometara i stane se negdje na cugu ili se napravi samo kružna vožnja koja počinje i završava u club housu kluba organizatora. Na Rabu u sklopu MTC FELIX ARBA održat će se vjerojatno najveći defile do sada po broju kilometara i dužini trajanja. Neki kažu to vam nije dobro, predugo je, teško je održavati kolonu...

MTC FELIX ARBA je moto & photo event za bajkerice koji se održava na otoku Rabu od 26. do 28. svibnja 2023.g. Ovaj event posvećen je svim ženama motoristicama i nastavak je prošlogodišnje serije ovakvih eventa koje je Moto Trip Croatia organizirao na nekoliko lokacija po Hrvatskoj. Za razliku od prošlogodišnjih koji su bili samo za hrvatske bajkerice i koji su trajali nekoliko sati u danu, ovaj na Rabu je međunarodnog karaktera i traje cijeli vikend.

AMR – CRO  (Adventure Moto Ride Croatia) je međunarodni moto susret sa ponudom sudjelovanja na dnevnim moto izletima, nadahnutim istraživanjem, pustolovinom i avanturističkim aktivnostima kao što su np. Zip Line, Canoe Safari ili Via Ferrata (osigurani penjački put).  AMR - CRO Event organzira tvrtka Point Event u suradnji sa turističkom zajednicom općine Bilice sa idejom promoviranja Šibensko- Kninske županije, Zagore i okolice. 

MTC FELIX ARBA moto & photo event za bajkerice održava se na otoku Rabu od 26. do 28. svibnja 2023.g. Da podsjetimo, ovaj event posvećen je svim ženama motoristicama i cilj je ukazati na sve predrasude s kojima se one susreću u društvu. Ujedno ovaj event je i promocija moto turizma u Hrvatskoj i otoku Rabu ali i promocija rapske kulturne i povijesne baštine i prirodnih ljepota otoka Raba. 

MTC FELIX ARBA will be held on the island of Rab from May 26 to 28, 2023. As a reminder, this event is dedicated to all female motorcyclists and against all the prejudices they face in society. It is also the promotion of motorcycle tourism in Croatia and the island of Rab, but also the promotion of Rab's cultural and historical heritage and the natural beauty of the island of Rab.

MTC FELIX ARBA prvi je međunarodni photo meeting u Hrvatskoj koji za ciljeve ima međusobno upoznavanje i druženje žena motoristica i svih ostalih ljubitelja motocikala, promociju moto turizma u Hrvatskoj te turizma na otoku Rabu i promociju rapskih kulturnih, povijesnih i prirodnih znamenitosti. Upravo iz toga razloga ovaj event naišao je na veliku podršku u organizacijskom i logističkom smislu od Turističke zajednice grada Raba, a dijelom i od Turističke zajednice Lopara.