Moto Trip Croatia osim što je udruga koja promovira hrvatske kulturne, prirodne i povijesne znamenitosti i moto turizam u Hrvatskoj, ujedno je i internetski medij koji zastupa različite teme iz moto svijeta. Jedna od ideja bila nam je i da putem tog našeg medija predstavljamo moto klubove i moto udruge, moto evnete i sve drugo vezano za motore i motoriste. Do sada smo ostvarili neke određene kontakte s klubovima i udrugama i pomalo pripremamo materijele pa se uskoro mogu očekivati prve takve reportaže.

DSC 0108xcStvar funkcionira tako da u dogovoru s klubom odradimo fotografiranje i kroz razgovor saznamo što više informacija o klubu, aktivnostima, članstvu itd., i onda to sve uobličimo u jednu zanimljivu priču o vama i objavimo. Na taj način klubovi se predstavljaju i široj javnosti što u konačnici dovodi do bolje komunikacije klubova i lokalne vlasti ali i javnosti.

Ukoliko organizirate moto susret, party ili neko drugo moto događanje i trebate kvalitetne fotografije koje će pokriti cijeli vaš događaj, udruga Moto Trip Croatia nudi vam usluge fotografiranja i objavljivanja reportaže sa vašeg susreta. Ovisno o vašim potrebama cijeli susret možemo pokriti sa 2-3 fotografa, dronom itd. Uz to dobit ćete i puno kvalitetnih fotografija koje kasnije možete upotrijebiti za vaše društvene mreže, kalendar, plakate i sl. 

U priloženoj fotogaleriji možete vidjeti samo mali dio naših fotografija, tek toliko da znate što otprilike možete očekivati. Za sve ostale informacije možete nas kontaktirati putem naše Facebook stranice slanjem poruke ili na Email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.  .

Moto Trip Croatia