Stigao je i taj dugoočekivan događaj - 4. photo Meeting za Dalmaciju! Zadnji ovogodišnji Photo Meeting za hrvatske bajkerice održat će se u subotu 10. rujna 2022.g. S obzirom na dosadašnje upite bajkerica iz cijele Hrvatske koje žele sudjelovati na ovome posljednjem meetingu morali smo odabrati mjesto koje će biti prihvatljivo i nekome tko dolazi iz Slavonije, Istre ali i juga Dalmacije. Upravo iz toga razloga izabrali smo Starigrad Paklenicu, mjesto u zadarskoj županiji koje se nalazi na sjecištu svih cestovanih pravaca. 

defilemap 2Ovaj posljednji meeting razlikuje se od dosadašnjih po nekoliko stvari. Prvo i najvažnije je da meeting neće biti samo kratki događaj koji će trajati par sati nego će biti pravi vikend događaj. Moto Trip Croatia osigurao je za sve sudionice smještaj sa spavanjem u šatorima, a ukoliko netko želi privatni smještaj u apartmanima treba se sam za to pobrinuti. 

Službeni dio započinje u subotu 10. rujna u 12.00 sati na rivi u Starigrad Paklenici gdje će biti prvo zajedničko fotografiranje. U 13.00 sati s rive kreće defile prema obližnjem nacionalnom parku Paklenica gdje se ide u posjet i razgledavanje atraktivnog i novouređenog Podzemnog grada. Razgledanje i fotografiranje trajati će do 16.00 sati a nakon toga kreće veliki defile / vožnja u duljini od 100-tinjak kilometara. Ruta vožnje je od Starigrada do Maslenice, Posedarja, Novigrada, Obrovca i nazad preko Maslenice do Starigrada. Na ovoj ruti staje se na zajednička fotografiranja na plaži sv. Duh u Posedarju, na rivi u Novigradu i u Obrovcu. 

Nakon povratka u Starigrad ide se na zajedničku večeru a sudionicima je osigurana povoljnija cijena s popustom. 
Nakon večere na rivi će se moći zabaviti uz živu glazbu i zadarski band Pacific Blues od 20.30 h. Repertoar im se bazira na rockabilly i rock 'n' roll klasicima koje su pjevali Elvis Presley, Gene Vincenta, Johnny Cash, Eddie Cochran, Roy Orbison, Ritchie Valens, Creedence Clearwater Revival, The Beatles, Stray Cats, Louis Prima, The Ventures, The Shadows...

DSC 0269Dakle, ovaj zadnji Photo Meeting osim što će okupiti motoristice iz Dalmacije, okupit će ovaj puta i sve druge motoristice koje su sudjelovale na nekom od prijašnja tri photo meetinga ali i one koje do sada nisu stigle niti na jedan. Atraktivan program koji i ovaj puta podrazumijeva sve ono što su ciljevi i djelatnosti Moto Trip Croatia (kulturne, povijesne i prirodne znamenitosti), biti će obogaćen velikom i atraktivnom zajedničkom vožnjom još atraktivnijim cestama kojima većina sudionica do sada nije imala priliku voziti. Ako tome pridodamo odličan smještaj u centru mjesta, te druženje i upoznavanje sa sudionicima iz cijele Hrvatske, te rock koncert na starigradskoj rivi, odlična i nezaboravna zabava je zagarantirana! 

OBAVEZNE prijave na email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. . 

Vidimo se u Starigrad Paklenici u subotu 10. rujna! Ili možda još u petak 9. rujna?!